keskiviikko 13. elokuuta 2014

Tunnelmia Paviljongin rakennustyömaalta

Irmeli Puntari on yksi vapaaehtoisista, joka on lahjoittanut aikaansa Roskalavapaviljongilla. Tässä hänen tunnelmiaan ja kuviaan työmaalta."Takana neljä pitkää työpäivää Roskalavapaviljongilla. Olen valmistanut pääasiassa tyynyjä ja istuinalustoja sekä leikannut vanhoista rullaverhoista uusia seiniä 'käsityöverstaaseen' ja lisäksi tehnyt kaikenlaista pikkuhommaa, kuten tavaroiden järjestelyä ja kahvinkeittoa." Immu, Irmelin lapsenlapsikin pääsi tänään maalaamaan paviljongin infotiskiä toisen vapaaehtoisen, Kirsin apuna.

"Koen olevani erittäin etuoikeutettu, kun saan nähdä ja kokea, miten näin tärkeää työtä voidaan organisoida ilman, että kukaan päällepäsmää tai ylikävelee."

Tänään joukkoon liittyi eilen Paviljongin ohi kulkenut nuori opiskelijamies, joka oli ihmetellyt, mitä alueella oikein tehdään. Hänkin löysi hienosti paikkansa Paviljongin rakennustyömaalla. Nuorukainen teki pitkän työpäivän, kun toiset tulevat vain hetkeksi auttamaan esim. tavaroiden siirrossa. Kaikki ovat kuitenkin tervetulleita."

Lisää Irmelin kuvia Paviljonkityömaalta facebookissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti