keskiviikko 27. elokuuta 2014

Roskalavapaviljonki & Urbaanit asumismessut


Kuvat:
Olli Laasanen 
Roskalavapaviljonki on yksi tämän vuoden Urbaanit asumismessut -tapahtuman kohteista. Messut ovat Ekologisen asumisen festivaali, joka avaa ovet kaupunkilaisiin koteihin – ja nyt myös tähän "aikuisten puuhamaahan", kuten Paviljonkia messujärjestäjien sivuilla kutsutaan.

Urbaania kyläkulttuuria toteuttavan Paviljongin (oikeasti koko perheen puuhamaan) materiaalit on kerätty talkoilla, dyykattu roskalavoilta tai kierrätetty remontoitavista tai purettavista kiinteistöistä.

Helsingin paraatipaikalla sijaitsevan yhteisen tilan ohjelma muodostuu erilaisten teemapäivien ympärille, ja Urbaanien asumismessujen teemaan sopivat erityisesti torstain 28.8. Ekologinen rakennus ja sisustus on POP! ja perjantain 29.8. Fiksu asuminen -teemapäivät.

Lue lisää Roskalavapaviljongin ohjelmasta ja Urbaanit asumismessut -tapahtumasta, jonka muita messukohteita ovat mm. asunto vanhassa kalastajatroolarissa Verkkosaaressa, asuntolaiva Hietalahden rannassa ja lapsiperheen kerrostalokaksio Kalliossa. Huomaa myös Kääntöpöydän kotibileet ja Urbaanin asumisen pyöräretki!Paviljongin Roina-akatemiassa syntyneitä muovimobileita "Ruusuteltan" ovella.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti